Csatlakozz a küldetéshez:

Együtt a maradandó örökségért

Csorba Dávid vagyok, Idén töltöm be a harminckettedik életem évét, ami egy olyan mérföldkő, amelyet sokan, akik Duchenne-izomsorvadással élnek, sajnos nem érnek meg. Ez az évforduló számomra nem csak egy személyes mérföldkövet jelent, hanem egy lehetőséget is arra, hogy valóban számítson minden egyes nap, amit még élvezhetek. Nem tudom pontosan, hogy mennyi idő áll még előttem, de azt tudom, hogy a hátralévő időt arra szeretném fordítani, hogy valami maradandót hagyjak magam után. Olyan örökséget szeretnék létrehozni, amely erőt és reményt ad a Duchenne élőknek, lehetőséget biztosítva számukra, hogy minden napot lélekben szabadon teljes értékűen éljenek meg, akárcsak én. Azonban ahhoz, hogy ezt megvalósíthassam,

szükségem van a

 támogatásotokra.

A Duchenne ellátása havi négyszázezer forintba kerül, és ehhez keresem azt a százötven hős támogatót, akik havi háromezer forinttal (vagy amennyit szeretnél) hajlandóak mellém állni. Ezzel nem csupán nekem segítesz, hanem lehetővé teszik, hogy közösen valami nagyszerűt alkossunk. Kérlek, légy te is az egyikük. Támogasd küldetésemet, hogy együtt hozhassunk létre valami igazán jelentőséget. Büszkén vallhatod majd, hogy részese voltál valaminek, ami túlmutat az egyéni életeken és generációkon át inspirál. Legyünk büszkék egymásra. Legyünk büszkék arra, amit együtt elérhetünk.

Légy Magyarország legkülönlegesebb

 körének tagja,

Bepillantást nyerhetsz a Duchenne-szindróma „kulisszatitkaiba” is, mely kór nem csak a testet változtatja meg, de a lelket, a jellemet is igen erősen formálja. A történetemmel új oldalról szemlélheted a világot. Egy összetartó kör tagja leszel, segítesz nekem, segítesz másokon és ezzel segítesz magadon is, mi pedig neked. A Duchenne izomsorvadás bár fizikailag korlátoz, lelkileg teljes szabadságot adott nekem, amit most szeretnék veled megosztani a kör keretében.A  csatlakozás gomb megnyomásával elfogadom az ÁSZF-et, adatvédelmi szabályzatot, és tudomásul veszem, hogy az általam beállított összeget minden hónapban levonják. Az előfizetés bármikor lemondható.

Ezt mind megkapod, AMIKOR

CSATLAKOZOL a körhöz: