Gratulálok, az előfizetésed sikeres volt! Kérlek olvasd végig ezt a kis E-mailt. Köszönöm!

Kérlek engedd meg, hogy szívből szóljak hozzád idén töltöm be a 32 évet, egy korhatárt, amelyet a Duchenne szindrómások közül kevesen élnek meg.

Magam sem tudok másról, aki ezt az életutat járta volna. Nem tudom, mennyi időm maradt, de azt az időt, amit még kaphatok, arra szeretném szentelni, hogy valami maradandót teremtsek. Szeretnék valami értékeset hátrahagyni a duchenne izomsorvadással élő társaim számára, valamit, amiből erőt meríthetnek, és amely által úgy élhetnek, ahogyan én: a jelen pillanatot élvezve, még ebben a kihívásokkal teli helyzetben is.

Ezt a célt szeretném az életem hátralévő részére kitűzni. Szeretném, ha büszke lennétek rám, még akkor is, ha már nem leszek köztetek.

Ehhez azonban szükségem van arra, hogy túllépjek azokon a pénzügyi terheken, amelyeket a betegségem ró rám. Havi 450 ezer forintba kerül az állapotom kezelése, és ehhez 150 ember havi 3000 forintos támogatására van szükségem. Egyesíthetjük erőinket, és közösen alkothatunk valami nagyszerűt a te támogatásoddal? Csak veletek válhatnak valóra álmaim!

Több mint egy éve volt egy álmom.

Szerettem volna indítani egy kis vállalkozást, hogy - saját jövedelemre szert téve - levegyem a terheket édesanyám válláról és, hogy tudjam finanszírozni a segédezkőzeimet. Sokan azt mondták, az állapotom miatt ez lehetetlen, de nem hallgattam rájuk és belevágtam.

Ám nem ez volt az egyetlen célom. 

Láttam, milyen sok embernek segítenek a posztjaim, amikor a Facebook oldalamon megosztom a történeteimet, vagy azt, hogyan tekintek a világra, az életre. Az életemre.

Úgy érzem, haladok, sőt! 

Mára több olyan célt is elértem, amit kitűztem magam elé, köztük az egyik legfontosabbat: Valóban képes voltam adni másoknak.

Rendszeresen kapok visszajelzéseket arról, miszerint egy-egy idézetem hatással van az emberekre, heteket, napokat, gondolatokat formálnak át, fordítanak jobb irányba.

Ennek Te is részese vagy. Te is Lélekharcos vagy. Te vagy a LÉLEKHARCOS!

És ezért mérhetetlenül hálás vagyok Neked.

Ha tehetném, személyesen köszönném meg azt, hogy velem tartasz ezen az úton és együtt döntjük le az élet akadályait. 

Remélem, hogy sokáig velem maradsz, mert Veled együtt vagyok igazán erős!

Teljes szívemből köszönöm, hogy itt vagy. Köszönöm, hogy vagy. hogy támogatsz.

 

Ezekre költöm a Támogatásódat: 

1 db gégekanül: 30.000 Ft 

Leszívókatéter (300 db) - 25.000 Ft 

Decobitus alátét (60 db) - 16.000 Ft Desztillált víz (36 liter) - 33.000 Ft

Steril mull lap, kötszer. vitaminok, fertőtlenítők, stb: 50.000 Ft

Gyógytorna (heti 2 alkalom) - 60.000 Ft 

Ápoló havi 15 nap: 300.000 Ft (Hogy Anyu  el tudjon menni orvoshoz, vásárolni, ügyeket intézni, kikapcsolódni, pihenni) 

Összesen: 498.000 Ft / hó

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Tedd fel válasz e-mailben és személyesen válaszolok Neked.