A hely, ahol megtalálhatod önmagad!

Ha úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed felett, vagy épp nem vagy biztos abban, hogy jó irányba halad az életed, akkor jó, ha van melletted valaki. Valaki, aki meghallgat és támogat a döntéseidben. Valaki, aki figyel arra, amit mondasz, és más perspektívából világítja meg a problémákat. Gyakran már ez is elég ahhoz, hogy meglásd, a helyzeted nem kilátástalan, csak meg kell találnod a jó utat. Ebben segítek én és az összes klubtag.

Közösségben, együtt,

sokkal könnyebb,

mint egyedül!

Nem vagy egyedül! Légy Magyarország legsegítőbb klubjának tagja, ahol segítek, hogy megtaláld a belső erőd, ami végtelen és kifogyhatatlan. Én már megtaláltam és hidd el, nem volt könnyű.

A támogatásommal új oldalról szemlélheted a világot és megtalálhatod a helyes utat ahhoz, hogy boldogabb életet élhess. Egy összetartó közösség tagja leszel, segítesz nekem, segítesz másokon és ezzel segítesz magadon is, mi pedig neked.

Segíthetek, hogy megtudd, milyen erősnek és motiváltnak lenni, akkor is, ha most ez reménytelennek tűnik?

Ki vagyok én?

Ahogy mindenki, én magam is megtapasztaltam már a hiábavalóság érzését, azt a fájdalmat, amit csak a lélek tud okozni, ráadásul én még csak el sem tudok futni a gondok elől. Mióta ágyhoz vagyok kötve, rájöttem, hogy a fizikai küzdelemnél sokkal fontosabb a lélek ereje. Ennek segítségével a nehézségek jó részét le lehet győzni! Éppen ezért kifejlesztettem egy különleges technikát arra, hogy feloldjam és feldolgozzam a problémákat, ezáltal képes legyek a boldogságra, történjen bármi. Ezt tanítom meg neked, ha a Lélekharcos klub tagjává válsz.

Ezt mind megkapod,

AMIKOR CSATLAKOZOL

Azt a technikát, amit én is használok, hogy visszanyerjem a lelki erőm és megerősítsem magamat.
Négy alaptézise van a módszernek, amit használok. Némelyikről már hallhattál más helyeken is, de ebben a kombinációval még sehol sem találkoztam. Ahhoz viszont, hogy valódi eredményt érj el, mind a négyre egyszerre van szükséged! Nagyon fontos, hogy megértsd, elhidd és egyben magadévá tedd ezeket a gondolatokat.

Egyedi vagy!

Azt mondják, minden embernek van 6 ikertestvére a bolygón. Ha ez igaz, akkor pont ennyi ember néz ugyanúgy ki, mint te. Erős, mi? Viszont ennek ellenére is teljesen egyedi vagy! Egyrészt már a külső sem ugyanolyan a hasonmások esetében, hiszen, az egypetéjű ikerpároknál is van, amiben eltérnek. De, ha a külsőt félre is tesszük, és fontosabb dolgokra koncentrálunk, máris ott van a személyiséged. Vannak saját gondolataid, vágyaid, preferenciáid. Millió különböző tulajdonság egyedi kombinációja vagy. Egyszeri, megismételhetetlen, tehát egyedi. Tudod, mekkora kincs ez? Mekkora kincs vagy te?

Hiteles vagy!

Hiteles akkor vagy, ha önmagad vagy minden pillanatodban. Ezt nem tudom, hova egyszerűsítsem. Ha szerepet játszol, kieshetsz belőle, ha maszkot viselsz, az megrepedhet. A saját arcod azonban nem teszi, a saját szerepedben pedig könnyedén élhetsz, nem tudsz belőle kiesni. Ha őszintén magadat adod, az elbűvölő, magával ragadó és egyszerűen könnyű. Onnan, hogy kinyílsz valakinek, mint egy virág és megmutatod, ki vagy te valójában, megkönnyebbülsz, hogy többé nem kell álarcok mögé rejtőznöd. 

Te irányítod a saját tetteid!

Hogy megteszed-e? Rajtad áll! Érintsd meg az orrod. Komolyan! Gyerünk! Felemelted a kezed és megtetted igaz? Mert ezt akartad, mert így döntöttél! Te irányítottad! Ha változást akarsz, akkor neked is változtatnod kell a tetteiden, azon tetteiden, amelyeket te irányítasz. Elmész futni, vagy kipróbálsz egy új receptet? Netán végre odamész ahhoz a helyes sráchoz, vagy gyönyörű lányhoz – akit már régóta távolról csodálsz -, hogy megszólíts? A kezedben a gyeplő, használd!

Csak egy életed van!

Hogy megteszed-e? Rajtad áll! Érintsd meg az orrod. Komolyan! Gyerünk! Felemelted a kezed és megtetted igaz? Mert ezt akartad, mert így döntöttél! Te irányítottad! Ha változást akarsz, akkor neked is változtatnod kell a tetteiden, azon tetteiden, amelyeket te irányítasz. Elmész futni, vagy kipróbálsz egy új receptet? Netán végre odamész ahhoz a helyes sráchoz, vagy gyönyörű lányhoz – akit már régóta távolról csodálsz -, hogy megszólíts? A kezedben a gyeplő, használd!Az időd véges. Sokan szeretjük magunkat abba a hitbe ringatni, hogy van még időnk 80 éves korunkig, vagy tovább. De sosem tudjuk, mennyi az annyi. Van, aki halva születik, van, akit gyermekként, másokat felnőttként és sokakat idősként visz magával a halál angyala. Nemrég azt álmodtam, hogy halálos beteg vagyok. Három évem volt vissza, én pedig zokogtam, mert… nem akartam meghalni. Élni akartam! Ahogyan a valóságban is élni akarok, s ez adott nekem több időt, mint amennyit bárki is jósolt korábban! De nemcsak életben akarok maradni, hanem valóban élni szeretnék, cselekedni, élményeket szerezni, elérni az álmaim, a céljaim. Mert ez az élet! Szóval indulj el, mert ki tudja, mennyi időd van!

Tagságot a  zárt fb csoportba, ahol sosem leszel magányos, bármilyen problémád is van, valaki mindig a segítségedre siet.

A 30 napos motivációs kihívást, amely eljuttat A pontból B pontba azért, hogy megváltoztathasd az életed. Ha teljesíted, belépőként használhatod egy új, jobb élet felé. Mert megérdemled a boldogságot!

Rendszeresen érkező hírleveleket a fb zárt csoport aktuális témáinak összefoglalójával, melyeket akár gondolatébresztőnek is használhatsz. Ezzel tovább segítem fejlődésedet.

A privát motivációs találkozókat: 
Ezeken bármiről beszélhetsz velem, ami foglalkoztat, legyen szó magánéletről, munkáról vagy egyéb, téged foglalkoztató dologról. Ezeken az online alkalmakon csak és kizárólag rád figyelek, meghallgatlak.

A rendszeres élő, csoportos messenger találkozókat:
A fb csoportban létrehozok messenger szobákat, ahol egyszerre többen is tudunk eű beszélgetni egy adott témáról, amivel a héten foglalkozunk. Ezek során nemcsak megismerheted a többiek gondolatait, de a saját életeddel kapcsolatban is inspirálódhatsz.

Ajándék könyv!

Ha a 10.000,-Ft értékű támogatói csomagot választod, elküldöm neked a Négy fal között című sikerkönyvem, melyet én írtam egy ujjal, és Magyarországon a legnagyobb könyvházak forgalmaznak.

Ez egy őszinte regény, és amiben elárulom neked, hogy:

Te választhatod ki

a klubtagsági díjad!

A Lélekharcos klub nemcsak azért különleges, amit ad neked, hanem azért is, mert te döntöd el, hogy havonta mekkora összeggel járulsz hozzá a működéséhez! Függetlenül attól, hogy melyik csomagot választod, maximális figyelmet kapsz tőlem!

*A tagdíjat elszámolhatod céges költségként, mert AAM számlát adok a befizetésedről.

Támogatás összege:

Ft

Egyszeri vagy megújuló támogatás:

100% biztonságos fizetés az OTP Mobil Simplepay támogatásával. Az előfizetésről számlát küldünk így költségként elszámolható. Az előfizetés bármikor lemondható / újraindítható.

Mire fordítom a

klubtagsági díjat?

Segítek az anyukámnak, hogy tudjon nekem segíteni.

Imádok vállalkozó lenni. Sosem gondoltam volna, hogy egy ágyban fekve, csak az ujjamat mozgatva is tudok hatást gyakorolni az emberekre és segíteni a szeretteimet.
Persze a pénznek is megvan a helye.

Ahhoz, hogy hathatósan tudjam segíteni az életed és a döntéseid, megfelelő szintű ellátásra van szükségem, ami nemcsak személyi, de tárgyi feltételekkel is jár. A befolyt tagsági díjakat teljes mértékben azokra a dolgokra fordítjuk, amelyek biztosítják, hogy az állapotom – a lehetőségekhez mérten – a legjobb legyen. Ilyen a gyógytornász, a különböző gyógyászati segédeszközök és egy ápoló, aki szakszerűen tud ellátni nap, mint nap. 

A támogatásoddal segítesz közelebb jutni ahhoz az önálló élethez, ami számodra oly természetes. Én pedig megadom azt, ami a pénznél is többet ér: megtalálod magadban azt a lélekharcost, aki minden nehézséggel szembe tud nézni és minden akadályt le tud győzni.
Ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog. Ez egy folyamat, amit most kell elindítanod.

Csatlakozz a Lélekharcos klubhoz és döntsd el te, hogy az anyagi helyzeted milyen összegű tagdíjat tesz lehetővé.

Két lehetőséged van

Az egyik az, hogy nem teszel semmit.
Elmész erről az oldalról, éled tovább az életed és biztos lehetsz benne, hogy semmi sem fog változni. Ez garantáltan kockázatmentes.

A másik lehetőséged az, hogy a pénzügyi helyzetednek megfelelően támogatod a lélekharcos klub működését és csatlakozol, hogy neked is segítsek megtalálni a lelki erőd.

A klubot tudod anyagilag és a részvételeddel is támogatni. Egyik sem kötelező.
Sőt, ha úgy érzed, nem engedheted meg magadnak az 1.000 Ft -ot, de szükséged lenne a segítségemre, akkor írj bátran és neked is segíteni fogok, mert tudom, milyen érzés tehetetlennek lenni.

 

Most elköszönök tőled és remélem, találkozunk a klubban.

Vidám napot,
Üdv.: Dávid