ENGEDD SZABADON A LELKED, hogy

MEGVÁLTOZZON AZ ÉLETED!

A Négy fal között szabadon című könyvemmel, és a Lélekharcosok csoport segítségével megmutatom, hogyan ébreszd fel magadban a szunnyadó Lélekharcost! Ez egy őszinte könyv amiben elárulom neked, hogy:

és ezeknek köszönhetően kitörj a lelked által generált negatív érzések börtönéből és felülkerekedj a problémáidon.

EGY MOTIVÁCIÓS KÖNYV,

AMI VALÓDI LELKI ÉRTÉKEKET AD

A Négy fal között című könyvem megszületése lehetetlen lett volna számomra, ha engedek a saját lelkem nyomásának. Ha engem nem állított meg egy gyógyíthatatlan, genetikai betegség, akkor számodra sem lesz leküzdhetetlen dolog az életedben! Duchenne-féle izomdystrophiában szenvedek és egy ujjal gépeltem le a könyvem, amit Magyarországon a legnagyobb könyvházak is forgalmaznak.

,,Ez a könyv teljes egészében igaz történeten alapul,
az élet írta, én csak elmesélem neked, a saját szavaimmal."

A könyvben azt az

értéket adom át neked,

amit én ágyhoz kötve fedeztem fel magamban, de neked a rohanó világban nem biztos, hogy lehetőséged nyílna lecsillapodni és meglelni. Őszintén osztom meg veled eddigi küzdelmeimet, kudarcaimat, továbbá gondolataimat az életről és mindazt, ami segített abban, hogy nehézségeim ellenére a boldogságot válasszam. Reményteljes lehetőségeid vannak a saját problémáid leküzdésében, amelyek a lelked mélyén rejlenek.

RENDELD MEG A KÖNYVEM, HA SZERETNÉD LEDÖNTENI LELKED FALAIT ÉS SZABADON ÉLNI!

ŐSZINTE SOROK,

MEGVÁLTOZOTT ÉLETEK

A könyvem, és a Lélekharcosok csoportjával a “meríts erőt más erejéből” elvén születtek. Az élet nemcsak egy betegséget, hanem egy olyan ajándékot adott nekem, amivel másoknak adhatok maradandó értéket. Már emberek ezreinek segítettem abban, hogy új erőre kapjanak, hogy motivációt nyerjenek, vagy megszabaduljanak negatív életérzéseiktől és pozitívan szemléljék önmagukat és a világot.

MOTIVÁCIÓ

Életem üzenetei rengeteg olvasómnak jelentettek motiváló erőt abban, hogy ne adjanak fel bizonyos dolgokat és ne mondjanak le magukról.

ERŐ

A visszajelzések alapján a könyvem olyan energiákat szabadít fel olvasóimban, amivel képesek felülkerekedni nehézségeiken és leküzdeni azokat.

SZABADSÁG

Olvasóim olyan metamorfózison mennek át, amelynek során ki tud teljesedni valódi személyiségük és élvezhetik lekük határtalan pozitivitását.

lélekharcosok klubja A hely, ahol megtalálhatod önmagad!

Létrehoztam, egy zárt facebook csoportot, ahol több mint 3.000 vagyunk már. Imádok írni, különféle témákban, napi rendszerességgel. Írás az amiben igazán tudok teljesedni. Tabuk nélkül bepillantást nyerhetsz írásaim keresztül az életemben. A csoporthoz való csatlakozás ingyenes, de lehetőséged a támogatásomra, egy általad választott szimpatikus összeggel! Ha az 5.000,-Ft értékű támogatói csomagot választod, elküldöm neked A Négy fal között szabadon című papír könyvemet!

Ki vagyok én?

Ahogy mindenki, én magam is megtapasztaltam már a hiábavalóság érzését, azt a fájdalmat, amit csak a lélek tud okozni, ráadásul én még csak el sem tudok futni a gondok elől. Mióta ágyhoz vagyok kötve, rájöttem, hogy a fizikai küzdelemnél sokkal fontosabb a lélek ereje. Ennek segítségével a nehézségek jó részét le lehet győzni! Éppen ezért írtam meg a könyvet, hogy feloldjam és feldolgozzam a problémákat, ezáltal képes legyek a boldogságra, történjen bármi. Nézd meg a velem készült interjút, amin keresztül jobban megismerkedhetsz velem és munkásságommal.

Videó lejátszása!

Ezt mind megkapod,

AMIKOR a támogatásodért!

Tagságot a  zárt fb Lélekharcosok csoportba, ahol sosem leszel magányos, bármilyen problémád is van, valaki mindig a segítségedre siet.

Egy könyv,  ami valódi lelki értékekkel ad mindenki számára! A könyv, olyan értékeket rendelkezik ami pénzben nem mérhető! 

Rendszeresen érkező hírleveleket a fb zárt csoport aktuális témáinak összefoglalójával, melyeket akár gondolatébresztőnek is használhatsz. Ezzel tovább segítem fejlődésedet.

Ajándék könyv!

Ha a 5.000,-Ft értékű támogatói csomagot választod, elküldöm neked a Négy fal között szabadon című sikerkönyvemet, aminek finom friss nyomda illata van!😍 

Azt tapasztaltam, hogy a papírt kényelmesebb olvasni. A papír alapú könyvek pozitívumai közé tartozik, hogy azok valósabb élményt nyújtanak, mint egy képernyőn olvasott szöveg, hiszen a papírlapok érintése, lapozása és a könyv illata nem helyettesíthető dolog, ezeket egy elektronikus eszköz nem képes megadni.

Ez egy őszinte regény, és amiben elárulom neked, hogy:

Mit tudok nyújtani a hangoskönyvem

segítségével?

Évek tapasztalatát tudom neked átadni. A szavakat tudom használni, mert tudom, hogy igenis van erejük. Képes vagyok ma olyan dolgokra, amikről 15 éve még álmodni sem mertem. Például élek. Igen, jól olvastad, élek, pedig az orvosaim nem jósoltak nekem sokat. A hangoskönyvemmel, meg tudom neked mutatni az utat, meg tudom neked mutatni a módot, amivel te is Lélekharcos lehetsz, amivel te is hegyeket mozgathatsz meg. Nem kellenek filmek ahhoz, hogy el tudd képzelni, milyen egy szuperhős. Egy valóságos hőst fogsz látni a tükörben. Ezt garantálom neked. Megtanultam, hogyan ébresszem fel a bennem lévő harcost. Azt a Lélekharcost, akivel bármilyen akadályt legyőzünk.

A nevem Csorba Dávid. Lélekharcos vagyok. Velem tartasz?

Te választhatod ki

a klubtagsági díjad!

A Lélekharcos klub nemcsak azért különleges, amit ad neked, hanem azért is, mert te döntöd el, hogy havonta mekkora összeggel járulsz hozzá a működéséhez! Függetlenül attól, hogy melyik csomagot választod, maximális figyelmet kapsz tőlem!

Ha az 5.000,-Ft értékű támogatói csomagot választod, vagy magasabb, tetszőleges összeget elküldöm neked A Négy fal között szabadon című papír könyvemet! A magasabb összege esetén megkapod a hangoskönyvemet is!

Támogatás összege:

Ft

Egyszeri vagy megújuló támogatás:

MIT JELENT A MEGÚJULÓ TÁMOGATÁS?

A megújuló fizetési opciót választva hozzájárulsz ahhoz, hogy a Simplepay minden hónapban terhelést rögzítsen a bankkártyádon, így a megadott összeggel havonta támogathatsz. 

100% biztonságos fizetés az OTP Mobil Simplepay támogatásával.Az előfizetés bármikor lemondható / újraindítható.

érdekel, hogy

MIRE FORDÍTOM A TÁMOGATÁSODAT?

Segítek az édesanyámnak, hogy tudjon nekem segíteni.

Imádok vállalkozó lenni. Sosem gondoltam volna, hogy egy ágyban fekve, csak az ujjamat mozgatva is tudok hatást gyakorolni az emberekre és segíteni a szeretteimet.
Persze a pénznek is megvan a helye.

Ahhoz, hogy hathatósan tudjam segíteni az életed és a döntéseid, megfelelő szintű ellátásra van szükségem, ami nemcsak személyi, de tárgyi feltételekkel is jár. A befolyt tagsági díjakat teljes mértékben azokra a dolgokra fordítjuk, amelyek biztosítják, hogy az állapotom – a lehetőségekhez mérten – a legjobb legyen. Ilyen a gyógytornász, a különböző gyógyászati segédeszközök és egy ápoló, aki szakszerűen tud ellátni nap, mint nap.

A támogatásoddal segítesz közelebb jutni ahhoz az önálló élethez, ami számodra oly természetes. Én pedig megadom azt, ami a pénznél is többet ér: megtalálod magadban azt a lélekharcost, aki minden nehézséggel szembe tud nézni és minden akadályt le tud győzni.
Ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog. Ez egy folyamat, amit most kell elindítanod.

Rendeld meg a hangoskönyvemet  és döntsd el te, hogy az anyagi helyzeted milyen összegű rendelést tesz lehetővé.

Két lehetőséged van

Az egyik az, hogy nem teszel semmit.
Elmész erről az oldalról, éled tovább az életed és biztos lehetsz benne, hogy semmi sem fog változni. Ez garantáltan kockázatmentes.

A másik lehetőséged az, hogy a pénzügyi helyzetednek megfelelően támogatod a lélekharcos klub működését és csatlakozol, hogy neked is segítsek megtalálni a lelki erőd.

A klubot tudod anyagilag és a részvételeddel is támogatni. Egyik sem kötelező.
Sőt, ha úgy érzed, nem engedheted meg magadnak az 1.000 Ft -ot, de szükséged lenne a segítségemre, akkor írj bátran és neked is segíteni fogok, mert tudom, milyen érzés tehetetlennek lenni.

 

Most elköszönök tőled és remélem, találkozunk a klubban.

Vidám napot,
Üdv.: Dávid